Rode biet tartelette
Bladerdeeghapjes hoeven niet altijd kant en klaar te zijn om toch in een wip op tafel te staan. Deze rode biet tartelettetjes zitten binnen de 3 minuten in de oven, even bakken en smullen maar. Poepsimpel maar toch echt lekker.
Wat heb je nodig voor deze rode biet taartjes?
- 1 rol bladerdeeg ( de meesten uit de supermarkt zijn plantaardig)
- 500gr voorgekookte rode biet, in schijfjes gesneden
- 2el agavesiroop
- 2 el olijfolie
- 2 el balsamicoazijn
Hoe maak je deze tarteletjes met rode biet?
Bereidingstijd: 10 minuten + 20 minuten in de oven
-
Snij het bladerdeeg in vierkantjes
-
Beleg met schijfjes rode biet en besprenkel met het balsamico-olijfolie-agavesiroop mengsel
-
Bak 20 minuten in een oven aan 180°C
-
Besprenkel met crema di balsamico en wat takjes tijm