Rode biet tartelette

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Yummly

Rode biet tartelette

Bladerdeeghapjes hoeven niet altijd kant en klaar te zijn om toch in een wip op tafel te staan. Deze rode biet tartelettetjes zitten binnen de 3 minuten in de oven, even bakken en smullen maar. Poepsimpel maar toch echt lekker.

 

 

Wat heb je nodig voor deze rode biet taartjes?

  • 1 rol bladerdeeg ( de meesten uit de supermarkt zijn plantaardig)
  • 500gr  voorgekookte rode biet, in schijfjes gesneden
  • 2el  agavesiroop
  • 2 el olijfolie
  • 2 el balsamicoazijn

Hoe maak je deze tarteletjes met rode biet?

Bereidingstijd: 10 minuten + 20 minuten in de oven

  1. Snij het bladerdeeg in vierkantjes

  2. Beleg met schijfjes rode biet en besprenkel met het balsamico-olijfolie-agavesiroop mengsel

  3. Bak 20 minuten in een oven aan 180°C

  4. Besprenkel met crema di balsamico en wat takjes tijm

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *