Chocolade koekjes

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Yummly

tumblr_ng9nj4O0Lg1snauf4o3_r1_1280

chocolade koekjes en koffie

Soms is dat gewoon alles wat je nodig hebt.

Zeker als je weet dat deze koekjes snel en gemakkelijk te maken zijn. Bovendien zijn ze vrij van gluten en geraffineerde suiker.

150 gr havermout, 100gr hazelnoten, 100gr palmsuiker (of bruine suiker of rietsuiker), 50gr cacao, 100ml hazelnootmelk, halve kl bakpoeder, mespunt zout, snuif kaneel

  • Blend de hazelnoten en de havermout fijn
  • Meng er de suiker, cacao, bakpoeder, zout en kaneel door
  • Voeg 100ml hazelnoot melk toe en kneed alles tot een vast deeg
  • Laat het deeg een half uurtje rusten in de ijskast
  • Maak kleine balletjes van het deeg
  • bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de deegballetjes erop
  • Duw de balletjes in het midden plat (je kan er natuurlijk ook gewone koekjes mee maken)
  • bak 10 minuten in een oven van 180°C
  • tumblr_ng9nj4O0Lg1snauf4o1_r1_1280 tumblr_ng9nj4O0Lg1snauf4o2_1280
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *