Espresso koekjes

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Yummly

Vegan espresso koekjes

Ik maakte ijs-sandwiches met deze espresso koekjes, maar wees gerust: ook zonder ijs zijn ze om handen en vingers bij af te likken. Fijne knapperige koekjes met een zachte koffiesmaak. Een beetje zoals die mokkabon snoepjes maar dan in koekjesvorm. 🙂

Wat heb je nodig voor deze vegan koffiekoekjes?

  • 60gr amandelmeel
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 60gr agavesuiker of poedersuiker
  • 60gr margarine
  • 1 kl gemalen koffie (of iets meer als je een sterkere koffiesmaak wil)
  • snuif zout

Hoe maak je deze espresso koekjes?

  1. Meng alle ingrediënten tot een zanddeegje, voeg indien nodig 1 kl water toe om alles beter te laten plakken
  2. Laat het deeg een uurtje rusten in de koelkast
  3. Vorm koekjes van het deeg
  4. Bak 12tal minuten in een voorverwarmde oven aan 180 of totdat de koekjes goudbruin zijn

 

 

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *