Glutenfree vanilla chocolate chip cookies

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Yummly

 

VEGAN CHOCOLATE CHIP KOEKJES

Deze koekjes zijn de beste koekjes die ik in lange tijd at. Mijn broer maakte ze voor kerst en mijn verjaardag en beide keren heb ik me niet kunnen inhouden om de hele lading in één zitting op te eten. Ze zijn stevig en droog, een beetje zoals zandkoekjes, maar toch smelten ze in je mond. Bovendien zijn ze suiker en glutenvrij.

Wat heb je nodig voor deze koekjes?

  • 175gr haverbloem (glutenvrij indien nodig)
  • 50gr puddingpoeder
  • 100gr maismeel
  • 1kl bicarbonaat
  • 1/2kl zout
  • 75ml agave
  • 150ml kokosolie
  • 75gr pure chocolade in stukjes

Hoe maak je deze koekjes?

  1. Meng alle ingredienten en kneed ze samen tot een deeg
  2. Vorm koekjes van het deeg en leg ze op een bakplaat
  3. Bak 10a15 minuten tot ze goudbruin zijn in een oven aan 180°C
  4. Laat even afkoelen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *