Pindakoekjes

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Yummly

 tumblr_mtjv8o6bxj1snauf4o2_1280

Pindakoekjes

150 gr haverbloem, 15gr volkorenbloem, 100g geroosterde pinda’s, eetlepel bakpoeder, mespunt zout, snuif bicarbonaat, 150 gr kinnekessuiker (lichtbruine suiker, je kan ook rietsuiker gebruiken), 150gr pindakaas, koffielepel vanillearoma, enkele eetlepels soyamelk, (stukjes pure chocolade)

  • Hak de pinda’s in grove stukken
  • kneed alles zo snel mogelijk met koele handen tot een droog  deeg
  • maak ronde koekjes van het deeg en leg deze op een bakpapiertje
  • bak 15 minuten in een oven van 180°C
 tumblr_mtjv8o6bxj1snauf4o1_1280
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *