Snickers pancakes
Snickers & pannenkoeken: wat heb je meer nodig?
Deze pannenkoeken danken hun naam aan de pindakaas en chocoladedruppels in het beslag. Ik maakte ze voor mijn verjaardag en at gezellig een reuzestapel op in bed.
Wat heb je nodig voor deze snickers pannenkoeken?
- 130gr bloem
- 260ml soyamelk
- 1el pindakaas (ik hou erg veel van de 100%pinda van Albert Heyn)
- 2 el suiker
- 1/4 el bakpoeder
- snuif zout
- paar druppels appelazijn
- handvol chocoladedruppels of 1 el cacapoeder
- Als toppping: chocoladesaus, pindakaas & gehakte pindas (en chocolade granola)
Hoe maak je deze pannenkoekjes?
- Meng alle ingrediƫnten samen in een blender tot je een glad beslag krijgt
- Warm een beetje olie op in een pan (Ik doe meestal enkel de eerste keer olie in de pan en bak de rest van de pannenkoekjes zonder)
- Giet het beslag in de pan en draai de pannenkoekjes om van zodra de bovenkant er niet meer nat uitziet
- Bak tot beide kanten goudbruin zijn
- voor de chocoladesaus: verwarm 150ml amandelmelk in een steelpannetje en meng er 100gr pure chocolade en een snuf zout en 1 el bruine suiker onder