soya-kwark

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Yummly

 

IMG_9574 IMG_9601

 

 

Eindelijk heb ik deze provamel soya versie van plattekaas getest!

Geen idee waarom ik hiermee zo lang heb gewacht. Misschien omdat ik nooit echt een reuze fan was van kwark of platte kaas. Maar dat is bij deze voorgoed veranderd!

Deze plantaardige kwark versie is super romig, smeuïg en fris zoet. Zonder al te zwaar te zijn. Zonder toegevoegde suiker. En op de koop toe helemaal bio.

Ik hield al langer van de plantaardige yoghurt versies maar dit vind ik nog lekkerder.

En ik ben duidelijk niet de enige die hierover zo enthousiast is: het meisje aan de kassa vertelde me ook spontaan dat ze zo’n fan is van dit product.

Ik hield het bij deze eerste proeving héél simpel: gewoon een beetje mango en rode vruchtjes erbij. Ik moet bekennen dat ik niet alleen het glas van op de foto maar daarna ook meteen heel het potje in één keer heb leeg gegeten. En ik had niet eens zo’n honger.

Ondertussen staan er al weer twee nieuwe potjes in mijn ijskast te wachten. Deze keer wil ik er graag ook eens wat receptjes mee uittesten.

Ik twijfel nog wat ik eerst wil proberen: een vegan cheesecake of (zoals de groene meisjes deden) deze romige hartige dipsaus.

 

Je ziet de resultaten hier zeker verschijnen!

Foto op 4-06-16 om 19.31 #2

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *