Vegan espresso koekjes
Ik maakte ijs-sandwiches met deze espresso koekjes, maar wees gerust: ook zonder ijs zijn ze om handen en vingers bij af te likken. Fijne knapperige koekjes met een zachte koffiesmaak. Een beetje zoals die mokkabon snoepjes maar dan in koekjesvorm. 🙂
Wat heb je nodig voor deze vegan koffiekoekjes?
- 60gr amandelmeel
- 1 zakje vanillesuiker
- 60gr agavesuiker of poedersuiker
- 60gr margarine
- 1 kl gemalen koffie (of iets meer als je een sterkere koffiesmaak wil)
- snuif zout
Hoe maak je deze espresso koekjes?
- Meng alle ingrediënten tot een zanddeegje, voeg indien nodig 1 kl water toe om alles beter te laten plakken
- Laat het deeg een uurtje rusten in de koelkast
- Vorm koekjes van het deeg
- Bak 12tal minuten in een voorverwarmde oven aan 180 of totdat de koekjes goudbruin zijn